Het uitbouwen of managen van een zaak brengt vaak stress en een ongezonde levensstijl met zich mee. Als ondernemer is het met een drukke agenda niet altijd eenvoudig om op een gepast moment een gezonde en evenwichtige eetpauze in te lassen, de prioriteiten liggen vaak elders. Chubby In shape kan alvast een oplossing bieden voor gezondere eetgewoontes op de werkvloer.

INVESTEREN IN JE GEZONDHEID = INVESTEREN IN JE CARRIERE

Ondernemers staan vaak onder druk, wat weer gepaard gaat met weinig nachtrust, lange werkuren, ongezonde voeding. Al deze elementen kunnen een negatieve invloed hebben op je prestaties.

Bij Chubby In Shape hebben we daarom een speciaal B2B concept voor bedrijven, want men presteert nou eenmaal beter met een gezondere levensstijl en een gezondere levensstijl begint met betere eetgewoontes.

Chubby In Shape heeft een nieuwe en inspirerende kijk op voeding en gezondheid. Wij ontmoeten graag bedrijven die onze visie over gezonde maaltijden delen. Bent u een werkgever of werknemer en denkt u dat wij iets kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem contact met ons,wij horen graag van u.