What our clients have to say

Het was heerlijk. De pannenkoek mag van mij blijven, ik vond hem echt lekker. En ik heb de tonijn met rijst gehad heerlijke combi met de uienringen komkommer en mango. De saus maakt het geheel helemaal af, lekker dat hij een klein beetje pittig is. Er mag van mij meer saus bij maar ik begrijp dat het dan niet helemaal verantwoord meer is. Maar alles echt superlekker en toch echt een behoorlijke maaltijd. Voor morgen heb ik de frenchtoast en de zalm.

Hi, ik ben aangenaam verrast! Ik vind alle maaltijden heel goed op smaak gekruid en vers smaken. Ik vond enkel de rijst bij de chicken satays ietswat aan de droge
Kant, maar dat kan wellicht veroorzaakt zijn door het feit dat ik het gisteren pas heb aangereikt. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie, een echte aanrader! Groetjes

Ik wil je hartelijk bedanken voor het alweer super lekker eten! Alweer boven verwachting, we hebben er enorm van genoten.. Wat fijn om het weekend gezond te starten.. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker en vast tot gauw!

Gisteren voor de eerste keer besteld bij jullie en heel erg tevreden over de maaltijden. Doe zo verder ♡

This was so yummy and the pancakes … heaven! Will order soon again

Wauw, zoooo lekker…! Echt knap wat je doet, het was echt subliem!

Ik heb wat reclame gemaakt en enkele klanten laten meeproeven. Ze hebben er allemaal van genoten! Heel erg bedankt, en fijn weekend!